Συνάντηση Μπολσονάρο- Μασκ στην Βραζιλία

Συνάντηση Μπολσονάρο- Μασκ στην Βραζιλία Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Κυβερνητικές πηγές στη Βραζιλία κάνουν λόγο για επικείμενη συνάντηση του προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρο με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που  επικαλείται το AFP, θα γίνει στο Σάο Πάολο αν και δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η ατζέντα.

Νωρίτερα, ο Μπολσονάρο είχε πει ότι είχε σχεδιάσει να παραβρεθεί σε μία ιδιωτική συνάντηση στο Σάο Πάολο, «με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο αναγνωρίσιμο σε όλον τον κόσμο».

«Έρχεται για να προσφέρει βοήθεια στον Αμαζόνιό μας», είπε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος πριν από λίγες ημέρες, χωρίς να κατονομάσει όμως τον Μασκ.

Προς το παρόν ο CEO της SpaceX και της Tesla, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με την περιουσία του να εκτιμάται στα 220 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας είχε πει τον Νοέμβριο ότι βρισκόταν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την SpaceX, προκειμένου να διασφαλίσει δορυφορικό ίντερνετ στο δάσος του Αμαζονίου και να λάβει βοήθεια προκειμένου να καταπατηθεί η παράνομη αποψίλωση.
 

Με πληροφορίες του AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ