Στρίπερ δημοπρατεί «εσώρουχο του πρίγκιπα Χάρι»

Ο Πρίγκιπας Χάρι με κοστούμι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Εσώρουχο, που φέρεται να ανήκει στον πρίγκιπα Χάρι, ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί πρώην στρίπερ του Λας Βέγκας.

Κατά τα λεγόμενα της χορεύτριας Κάρι Ρουαγιάλ, ένα εσώρουχο του πρίγκιπα Χάρι βρίσκεται στην κατοχή της εδώ και 10 χρόνια, μετά από πάρτι στο Βέγκας. Όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, βρισκόταν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον Χάρι, όταν εκείνος γδύθηκε, παίζοντας στριπ μπιλιάρδο.

Η δημοπρασία θα φιλοξενηθεί στο Hustler Club του Λάρι Φλιντ, απ΄όπου ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να πέρασε εκείνη τη νύχτα. Η χορεύτρια εκτιμά ότι η αξία του εσωρούχου μπορεί να φτάσει το 1 εκατ. δολάρια.

«Διοργανώνω τη δημοπρασία για να του θυμίσω τη διασκεδαστική του πλευρά, την πλευρά που ο γάμος του με τη σύζυγό του Μέγκαν έχει θέσει πλέον υπό περιορισμό», λέει η Ρουαγιάλ.

Η δημοπρασία ξεκινά την Πέμπτη, με τιμή εκκίνησης τα 10.000 δολάρια. Εάν η προσφορά φτάσει ή και ξεπεράσει τα 800.000 δολάρια, ο νικητής θα πάρει δώρο μια 3λιτρη παλαιωμένη σαμπάνια Dom Perignon Rose του 1996 τυλιγμένη σε φύλλα χρυσού 24 καρατίων, αξίας άνω των 200.000 δολαρίων.

Μάλιστα, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Με πληροφορίες TMZ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος νόμος - «βόμβα» για τα μουσεία της Αγγλίας: Θα μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα συλλογών για «ηθικούς λόγους»

Διεθνή / Νέος νόμος - «βόμβα» για τα μουσεία της Αγγλίας: Θα μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα συλλογών για «ηθικούς λόγους»

Η διάταξη που αλλάζει το καθεστώς, αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις για περιπτώσεις αξιώσεων επιστροφών, όπως τα Γλυπτά του Παρθενώνα
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ