Στέλεχος της FSB αποκαλύπτει: Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του - Οι γιατροί τού δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

 Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του» και «οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής» λέει στέλεχος της FSB Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: GETTY IMAGES
0

Στην αποκάλυψη ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως έχει ακόμα το πολύ τρία χρόνια ζωής προχώρησε στέλεχος της FSB, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει «από μία και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», διευκρίνισε ο αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, λέγοντας πως οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερα από 2 με 3 χρόνια ζωής. Παράλληλα, το στέλεχος της FSB, το οποίο δεν κατονομάζεται, σημείωσε η ασθένεια από την οποία πάσχει ο πρόεδρος της Ρωσίας οδηγεί στη σταδιακή απώλεια της όρασής του.

«Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να δηλώσει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δύο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», είπε στέλεχος της FSB, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Οι περίεργες κινήσεις σε δημόσιες εμφανίσεις του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν μαρτυρούν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημόσιες εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα κατά τη συνάντησή του με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο ηγετών, κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που μία δημόσια εμφάνισή του έχει πυροδοτήσει φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, ασυνήθιστες κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός από καρκίνο.

Το στέλεχος της FSB αποκάλυψε τη δυσοίωνη πρόγνωση των γιατρών για τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω μυστικού μηνύματος που απέστειλε στο πρώην στέλεχος της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ, που έχει πλέον αυτομολήσει στη Βρετανία και «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν», αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Πούτιν δυσκολεύεται να διαβάσει ακόμα και τα τεράστια γράμματα στα χαρτιά που έχει μπροστά του στις εμφανίσεις του και «τρομοκρατεί» τους αξιωματούχους με τις απότομες αλλαγές της διάθεσής του. «Αρνείται να φορέσει γυαλιά επειδή αυτό θα ήταν σημάδι αδυναμίας. Στο παρελθόν ήταν συγκρατημένος με τους υφιστάμενούς του αλλά πλέον έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί τελείως και δεν εμπιστεύεται πια σχεδόν κανένα», σημειώνει.

Με πληροφορίες από Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ