Πρόκληση Ακάρ: Αν θέλει ο Θεός, Τούρκοι μπορούν να έρθουν στο Καστελόριζο

Πρόκληση Ακάρ: Αν θέλει ο Θεός, Τούρκοι μπορούν να έρθουν στο Καστελόριζο Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρα.

Όπως μετέδωσε ο ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος αξιωματούχος στόχευσε το Καστελόριζο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο των Τούρκων πρεσβευτών που γίνεται στην Άγκυρα.

Ο Ακάρ αναφέρθηκε στην απόσταση που απέχει το Καστελόριζο από την Τουρκία, μιλώντας για 1950 μέτρα και υπενθύμισε ότι οι φοιτητές των στρατιωτικών σχολών μπορούν να κολυμπήσουν μέχρι εκεί.

Μάλιστα αναφερόμενος σε κάποιον Έλληνα υπουργό, που φέρεται να είπε ότι «αν μπορούν ας έρθουν», εκείνος απάντησε «αν θέλει ο Θεός μπορεί μπορεί να συμβεί κι αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αποπλέει το τέταρτο πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας «Αμντουλ Χαμίτ Χαν», που αναμένεται να κινηθεί μεταξύ των τουρκικών ακτών και του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου, που φέρεται να εξέδωσε παράνομες άδειες στην τουρκική πετρελαϊκή εταιρεία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος νόμος - «βόμβα» για τα μουσεία της Αγγλίας: Θα μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα συλλογών για «ηθικούς λόγους»

Διεθνή / Νέος νόμος - «βόμβα» για τα μουσεία της Αγγλίας: Θα μπορούν να επιστρέφουν αντικείμενα συλλογών για «ηθικούς λόγους»

Η διάταξη που αλλάζει το καθεστώς, αναμένεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις για περιπτώσεις αξιώσεων επιστροφών, όπως τα Γλυπτά του Παρθενώνα
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ