Προειδοποίηση της Χαμάς προς ξένες αεροπορικές εταιρίες

Προειδοποίηση της Χαμάς προς ξένες αεροπορικές εταιρίες Facebook Twitter
0

Προειδοποίηση της Χαμάς προς ξένες αεροπορικές εταιρίες Facebook Twitter

Η οργάνωση Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, απηύθυνε μια προειδοποίηση σήμερα προς τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες να πάψουν να χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ αρχής γενομένης από αύριο το πρωί.

«Προειδοποιούμε τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες και τις προτρέπουμε να σταματήσουν να προσγειώνουν (τα αεροσκάφη τους) στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν αρχής γενομένης από αύριο στις 6 το πρωί» (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) δήλωσε σε μια τηλεοπτική εμφάνισή του ο Αμπού Ουμπέιντα, εκπρόσωπος τύπου των Ταξιαρχιών αλ Κάσαμ.

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για την φύση αυτής της προειδοποίησης, όμως το αεροδρόμιο έχει βρεθεί στο στόχαστρο των ρουκετών της Χαμάς.

Η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής Χαμάς ανέφερε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη μιας κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων έχουν τερματιστεί μετά την ισραηλινή επιδρομή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της συζύγου και του γιου του ηγέτη τους, Μοχάμεντ Ντέιφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα μυστικά πάρτι του Ιράν: Μια Ελληνίδα μιλά για τη διπλή ζωή των γυναικών και τα βαν της ηθικής αστυνομίας

Θέματα / Η διπλή ζωή των γυναικών στο Ιράν: Μια Ελληνίδα μιλά για τα μυστικά πάρτι και τα βαν της αστυνομίας ηθικής

Στη χώρα που απαγορεύει στις γυναίκες ακόμα και να τραγουδούν, η επανάσταση ξεκινά με χορό, ποτά κρυμμένα πίσω από βιβλιοθήκες και VPN για Facebook και Netflix.
ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ