Πώς ο Ρίτσαρντ Γκιρ βοήθησε τον Άντερσον Κούπερ να συνειδητοποιήσει πως είναι γκέι

Πώς ο Ρίτσαρντ Γκιρ βοήθησε τον Άντερσον Κούπερ να συνειδητοποιήσει πως είναι γκέι Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Άντερσον Κούπερ μοιράστηκε προσφάτως το δικό του ταξίδι στη σεξουαλική αφύπνιση, αποκαλύπτοντας πως ο Ρίτσαρντ Γκιρ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνειδητοποίηση πως ήταν γκέι. 

Ο 55χρονος περιέγραψε σε συνέντευξή του τη νύχτα που, σε ηλικία 11 χρόνων, δύο γκέι άνδρες, φίλοι της μητέρας του Γκλόρια Βάντερμπιλντ -ο φωτογράφος Πολ Τζάσμιν και ο σύντροφός του- τον πήγαν στην παράσταση όπου έπαιζε ο Γκιρ. 

«Και με πήγαν να δω τον Ρίτσαρντ Γκιρ στο 'Bent', το οποίο για όσους δεν το ξέρουν, πραγματεύεται την ιστορία δύο γκέι ανδρών σε στρατόπεδο συγκέντρωσης» περιέγραψε ο Κούπερ. 

«Ε λοιπόν, η πρώτη σκηνή... Είναι το πιο γκέι πράγμα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Και αυτός ήταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ το 1977, ο "Αναζητώντας τον μίστερ Γκουντ-Μπαρ". Ήταν τόσο όμορφος. Και εγώ ήμουν εκεί. Η μαμά μου δεν ήρθε. Ήμουν μόνο εγώ και οι δύο γκέι φίλοι της» συνέχισε ο ίδιος. 

Ο δημοσιογράφος του CNN θυμάται πως στην πρώτη σκηνή εμφανίστηκε, βγαίνοντας από το κρεβάτι, ένας άνδρας γυμνός ο οποίος έβαλε τη στολή των SS αφού είχε κοιμηθεί με έναν άλλο άνδρα τη νύχτα. 

«Κι εγώ θυμάμαι να σκέφτομαι 'ω θεέ μου, είμαι γκέι... είμαι εντελώς γκέι'. Και μετά, επειδή ο Πωλ ήταν φίλος με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, είχε τραβήξει τις φωτογραφίες στο 'Επάγγελμα: Ζιγκολό', πήγαμε στα καμαρίνια όπου ήταν ο Γκιρ χωρίς πουκάμισο. 

Πώς ο Ρίτσαρντ Γκιρ βοήθησε τον Άντερσον Κούπερ να καταλάβει πως είναι γκέι Facebook Twitter
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ τον Ιανουάριο του 1980 στην παράσταση Bent - Φωτ.: Getty Images

«Κι εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Κι είχα το Playbill μου και ήθελα να του ζητήσω να το υπογράψει, όμως ήταν τόσο... δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το στήθος του. Κι έτσι, πηγαίνοντας με fast forward δέκα χρόνια μετά, έπαιρνα συνέντευξη από τον Ρίτσαρντ Γκιρ και έβγαλα το Playbill... και του είπα όλη την ιστορία, ζητώντας του να το υπογράψει. Ναι... Είχε βρει πολύ διασκεδαστική την ιστορία» κατέληξε ο Κούπερ. 

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ