Πέθανε ο υιοθετημένος γιος τους και 6 χρόνια μετά κατηγορούνται για δολοφονία- Τον άφηναν νηστικό

Πέθανε ο υιοθετημένος γιος τους και 6 χρόνια μετά κατηγορούνται για δολοφονία- Τον άφηναν νηστικό Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι από το Οχάιο συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία, έξι χρόνια μετά τον θάνατο του υιοθετημένου 8χρονου γιου τους.

Ο Τζον Σνάιντερ με την σύζυγό του, Κάθριν, και οι δυο ηλικίας 51 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση στη φυλακή της κομητείας Κλίντον στη Νέα Υόρκη, αλλά πρόκειται να εκδοθούν στην κομητεία Χάμιλτον του Οχάιο.

«Αυτό δείχνει ότι ποτέ δεν ξέρουμε ποιος βρίσκεται σε οποιαδήποτε κοινότητα και είναι πάντα προς συμφέρον όλων να γνωρίζουν το περιβάλλον τους και να είναι σε επαγρύπνηση», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Κλίντον Ντέιβιντ Φάβρο, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun της Νέας Υόρκης, σημειώνοντας ότι οι αξιωματούχοι δεν πιστεύουν ότι το ζευγάρι αποτελούσε απειλή για την κοινότητα.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει 26 κατηγορίες, μεταξύ άλλων έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά τον θάνατο του υιοθετημένου γιου τους, Άνταμ, τον Οκτώβριο του 2016.

Είχαν επίσης άλλα πέντε παιδιά, τέσσερα από τα οποία ήταν υιοθετημένα, που παρουσίαζαν όλα σημάδια κακοποίησης και παραμέλησης, δήλωσαν οι αρχές. Τα παιδιά φέρεται να ήταν επίσης σοβαρά υποσιτισμένα.

Ο Τζον και η Κάθριν δεν τάιζαν τον Άνταμ για περισσότερο από ένα μήνα πριν το θάνατό του, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατό του ως ανθρωποκτονία εκείνη την εποχή λόγω τραύματος από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι.

Οι γονείς μήνυσαν ανεπιτυχώς τον ιατροδικαστή της κομητείας Χάμιλτον σχετικά με την αιτία θανάτου, καθώς προσέλαβαν ιατρικούς εμπειρογνώμονες που κατέθεσαν ότι ο Άνταμ πέθανε από σήψη.

Στα υπόλοιπα παιδιά έχασαν την επιμέλειά τους μετά τον θάνατο του Άνταμ και η βιολογική τους κόρη, Άλισον δήλωσε ότι οι γονείς της «αιφνιδιάστηκαν», καθώς συνελήφθησαν στη διάρκεια μιας επίσκεψης υπό δικαστική επίβλεψη με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Τζον και η Κάθριν έφυγαν από το Οχάιο και μετακόμισαν στην κομητεία Κλίντον κάποια στιγμή μετά το 2017.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ