Οργή για τον Μπόρις Τζόνσον: «Κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ η Βρετανία πλήττεται από ακρίβεια»

Οργή για τον Μπόρις Τζόνσον: «Κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ η Βρετανία πλήττεται από ακρίβεια» Facebook Twitter
Φωτ: Hannah McKay - WPA Pool/Getty Images
0

Θύελλα αντιδράσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει πυροδοτήσει ο Μπόρις Τζόνσον, που βρίσκεται στην Ελλάδα με τη σύζυγό του, Κάρι Σίμοντς για τις δεύτερες διακοπές του μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ οι Βρετανοί πλήττονται από μια τεράστια κρίσης του κόστους ζωής.

Όπως σχολιάζει η Daily Mail, οι επικριτές του αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι», με τους Εργατικούς να χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες διακυβέρνησής ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. 

Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Βρετανό πρωθυπουργό να κάνει ψώνια σε ένα κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στη Νέα Μάκρη, μαζί με την σύζυγό του, λίγο μετά την πρόσφατη επίσκεψή τους στη Σλοβενία για ταξίδι του μέλιτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ έχει εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, στο Χόρτο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Η Mary Kelly Foy, από το κόμμα των Εργατικών, επιτέθηκε δημοσίως στον Μπόρις Τζόνσον μέσω Twitter, γράφοντας: «Πέμπτη: Ανακοίνωσε καμία νέα βοήθεια για τους ανθρώπους που παλεύουν να πληρώσουν τους αυξημένους λογαριασμούς. Σάββατο: Διακοπές στην Ελλάδα. Σας κοροϊδεύει».

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος των Εργατικών ανέφερε στην Independent: «Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων μηνών, φαίνεται να έχει μικρή διαφορά αν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο του ή σε διακοπές. Όλα είναι ένα μεγάλο πάρτι για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ η χώρα παλεύει με την κρίση του κόστους ζωής των Τόρις».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ