Οι Massive Attack ακυρώνουν την περιοδεία τους λόγω «σοβαρής ασθένειας»

Οι Massive Attack ακυρώνουν την περιοδεία τους λόγω «σοβαρής ασθένειας» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Οι Massive Attack ακύρωσαν τις επερχόμενες ημερομηνίες της περιοδείας τους λόγω της μάχης ενός μέλους του συγκροτήματος με μια «σοβαρή ασθένεια».

Σε ανάρτηση της μπάντας στα social media, είπαν ότι το μέλος του συγκροτήματος δεν ήταν καλά τους «τελευταίους μήνες» αλλά τώρα «αναρρώνει». Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη για ποιο μέλος του συγκροτήματος πρόκειται.

Οι Massive Attack θα εμφανιζόταν στην σκηνή του Release Athens στις 3 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του φεστιβάλ αλλά η σελίδα που παραπέμπει στην αγορά εισιτηρίων για την εμφάνιση του συγκροτήματος δεν λειτουργεί.  

«Τους τελευταίους μήνες, ένα μέλος των Massive Attack αντιμετώπιζε μια σοβαρή ασθένεια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι βρίσκεται τώρα σε φάση ανάρρωσης» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

»Αυτή η διαδικασία είναι θετική αλλά και μία πρόκληση με συνέχεια, πράγμα που δυστυχώς σημαίνει ότι οι Massive Attack δεν είναι προς το παρόν σε θέση να εκπληρώσουμε τις ζωντανές εμφανίσεις που έχουμε προγραμματίσει για τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2022.

»Η μπάντα λυπάται βαθύτατα για οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή απογοήτευση προκλήθηκε – ιδιαίτερα στους θαυμαστές με τους οποίους είναι πάντα τιμή να ασχολούμαστε, και στο συνεργείο παραγωγής μας που, λόγω άλλων παγκόσμιων γεγονότων, χρειάστηκε ήδη να περιμένουν πολύ για να κάνουν αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλά.

»Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ