Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ θέλει να γίνει «νέος μπαμπάς» και να κάνει «10 παιδιά»

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ θέλει να γίνει «νέος μπαμπάς» και να κάνει «10 παιδιά» Facebook Twitter
Φωτ: Brooklyn Beckham/Instagram
0

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ λέει ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά.

Ο 23χρονος σεφ και μοντέλο μίλησε στο Entertainment Tonight για τα όνειρά του σχετικά με την πατρότητα με τη νέα του σύζυγο, Νίκολα Πελτζ.

«Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», εξήγησε. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η σύζυγός μου είναι έτοιμη».

Ο Μπρούκλιν προέρχεται από μεγάλη οικογένεια - οι διάσημοι γονείς του έχουν τέσσερα παιδιά - αλλά λέει ότι θα μπορούσε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερα.

«Θα μπορούσα να έχω, περίπου, δέκα», λέει, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι η απόφαση εξαρτάται από την 27χρονη σύζυγό του.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο. Ο γάμος ήρθε σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρόταση γάμου, αφού έβγαιναν μαζί για 10 μήνες, ενώ συνδύασαν τα επίθετά τους στον νέο τίτλο Peltz Beckham.

Όπως εξήγησε, ο γάμος έχει κάνει ακόμη πιο βαθιά την αγάπη του για τη Νίκολα. «Αισθάνομαι διαφορετικά», είπε. «Παντρεύτηκα την καλύτερη φίλη μου και είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Είμαστε μόνο εγώ κι εκείνη».

«Συνεχίζω να λέω στη γυναίκα μου: "Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς". Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου: "Όποτε θέλεις"», συνέχισε ο Μπρούκλιν, διευκρινίζοντας ότι προβλέπει να κάνουν οικογένεια μέσα στον «επόμενο χρόνο».

Πάντως, όπως είπε, η σύζυγός του πιστεύει ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι.

«Θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια μια μέρα. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε μερικά δικά μας και θα θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε… Θα είναι πολύ ωραίο να τρέχει ο μικρός Πελτζ Μπέκαμ».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ