ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Κάρολος προτίθεται να δώσει τίτλους στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ «με έναν όρο»

Ο Κάρολος προτίθεται να δώσει τίτλους στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ «με έναν όρο» Facebook Twitter
0

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Eλισάβετ και τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ και Λίλιμπετ Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και συντάκτρια των «Sunday Times», Roya Nikkhah η αναποφασιστικότητα «αυξάνει τις εντάσεις» μεταξύ του Καρόλου και της οικογένειας Σάσεξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Άρτσι και η Λίλιμπετ δικαιούνται αυτομάτως να είναι πρίγκιπας/πριγκίπισσα τώρα που ο Κάρολος είναι βασιλιάς αν και κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί, όπως αποτυπώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της οικογένειας.

Ωστόσο, οι νέοι τίτλοι του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του ενημερώθηκαν αμέσως στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας. Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Times:

«Το γεγονός ότι [τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ] δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να μην τα αλλάξουν όλα την ίδια στιγμή;».

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του τοκ σόου «The Royal Beat», η βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νίκολ δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους - αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι η εμπιστοσύνη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Times

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ