Ναόμι Γουότς: Μου είπαν ότι η καριέρα μου θα τελείωνε όταν γίνω «unfuckable» στα 40

Ναόμι Γουότς: Μου είπαν ότι η καριέρα μου θα τελείωνε όταν γίνω «unfuckable» στα 40 Facebook Twitter
Φωτ: @naomiwatts/Instagram
0

Κάποτε είπαν στη Ναόμι Γουότς ότι η καριέρα της θα «τελείωνε» όταν θα έφτανε την ηλικία των 40 ετών - όταν υποτίθεται ότι θα γινόταν «unfuckable».

Η 54χρονη ηθοποιός έλαβε την συγκεκριμένη συμβουλή όταν ήταν 33 ετών και μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Mulholland Drive» του Ντέιβιντ Λιντς το 2001.

«Μου είπαν: "Καλύτερα να κάνεις πολλά, γιατί όλα τελειώνουν στα 40, όταν γίνεσαι unfuckable". Και τους λέω, "Τι; Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;"», είπε στο Entertainment Weekly.

«Μετά το σκέφτεσαι και λες, "Α, σωστά. Όταν δεν είσαι πλέον αναπαραγωγική, όταν αυτά τα όργανα δεν λειτουργούν πλέον, δεν είσαι σέξι, άρα, επομένως, δεν είσαι αξιοζήλευτη". Αυτό με θύμωσε τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Η Ναόμι Γουότς μίλησε επίσης για το πώς πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα τις γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας.

«Είναι μια τόσο δύσκολη συζήτηση γιατί, από την πρώτη στιγμή, ξεκινάμε τη διαδικασία γήρανσης. Είναι κάτι με το οποίο όλοι πρέπει να εξοικειωθούμε και οι γυναίκες καλούνται να το κάνουν περισσότερο από τους άνδρες», εξήγησε.

«Δεν μιλάμε σχεδόν ποτέ για έναν άνδρα που γερνάει», συνέχισε. «Δεν μιλάμε για τα γκρίζα μαλλιά του. Και βασικά, αν το κάνουμε, είναι τύπου: "Α, γίνεται πιο όμορφος, πιο επιθυμητός, πιο ισχυρός". Και γιατί είναι ισχυρός; Επειδή έχει συσσωρεύσει εμπειρίες».

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει συζητήσει ανοιχτά για τη γήρανση, δήλωσε ότι οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο με τους άνδρες.

«Θα πρέπει να είναι το ίδιο για τις γυναίκες», είπε. «Έχουμε σημαντικές και δυνατές εμπειρίες και σε αυτή την ηλικία για τις οποίες θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανες».

Εργάζεται επίσης για να σπάσει το στίγμα του «άνω των 40», προβάλλοντας μεταξύ άλλων το θέμα της εμμηνόπαυσης. Η Ναόμι Γουότς υπήρξε ειλικρινής σχετικά με τη δική της εμπειρία με την εμμηνόπαυση, λέγοντας ότι «συνέβη πολύ νωρίς» για εκείνη.

Στις 18 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης - κυκλοφορεί ένα wellness brand για την εμμηνόπαυση, το Stripes, ενώ στις 13 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το θρίλερ «The Watcher» του Ράιαν Μέρφι στο Netflix.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ