Μπλεξίματα για την Σακίρα: Θα δικαστεί για φορολογική απάτη μετά από εντολή ισπανικού δικαστηρίου

Η Σακίρα με κίτρινο τζάκετ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Σε δίκη οδηγείται η Σακίρα μετά από απόφαση δικαστηρίου, για φορολογική απάτη εκατομμυρίων στην Ισπανία.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε φόρους στην Ισπανία από το 2012 μέχρι το 2014. Συνολικά, η Σακίρα φέρεται να απέφυγε φόρο 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια απέρριψε όλες τις κατηγορίες εναντίον τις ως «ψευδείς», προσθέτοντας ότι έχει πληρώσει όλα όσα χρωστούσε στην ισπανική κυβέρνηση.

Δικαστής στη Βαρκελώνη συμφώνησε ότι η Σακίρα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη, η ακριβής ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ισπανοί εισαγγελείς πιέζουν για την υψηλότερη δυνατή ποινή για έξι διαφορετικές κατηγορίες φορολογικής απάτης. Εκτός από ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, επιθυμούν να επιβληθεί πρόστιμο 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Ελεγκτές της εφορίας χρειάστηκαν περισσότερο από ένα χρόνο για να ελέγξουν τη Σακίρα. Επισκέφθηκαν ακόμη και τα αγαπημένα της κομμωτήρια στη Βαρκελώνη και ήλεγξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ελεγκτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε περάσει 242 ημέρες στην Ισπανία το 2012, 212 ημέρες το 2013 και 243 ημέρες στη χώρα το 2014.

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ