Μπέλα Χαντίντ: Σταμάτησα να πίνω αλκοόλ όταν ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγχω τον εαυτό μου

Μπέλα Χαντίντ: Σταμάτησα το ποτό όταν ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να το ελέγξω Facebook Twitter
EPA
0

Η Μπέλα Χαντίντ μιλάει για την αποχή της από το αλκοόλ και πώς πήρε την απόφαση αυτή.

Σε συνέντευξή της στο InStyle, το μοντέλο και επιχειρηματίας, εξήγησε ότι πλέον είναι «πολύ πιο δύσκολο να ξαναπιάσει ποτήρι» από τη στιγμή που ο γιατρός της (και ιατρικός σύμβουλος της εταιρείας μη αλκοολούχων ποτών της Kin Euphorics) της έδειξε τις επιπτώσεις του αλκοόλ στον εγκέφαλό της.

«Έχω το μερίδιο που μου αναλογεί στο ποτό», είπε η Χαντίντ, η οποία αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ πριν από έξι μήνες.

«Μου άρεσε το αλκοόλ αλλά έφτασα στο σημείο που ακόμα κι εγώ, άρχισα να ακυρώνω βραδιές, όταν ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγχω τον εαυτό μου».

Έγινε συνιδρύτρια της εταιρείας Kin Euphorics τον Σεπτέμβριο, όταν διαπίστωσε ότι τα προϊόντα βοηθούν στη διαχείριση του άγχους της και της νόσου του Lyme -με την οποία έχει διαγνωστεί- αλλά και στην εξάντληση από τη δουλειά και τα ταξίδια.

«Δεν νιώθω την ανάγκη (να πιώ αλκοόλ) γιατί ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη, αυτό το ένα πράγμα, που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το λύκειο». είπε η Χαντίντ. Ότι δηλαδή «Υπάρχει αυτή η επίδραση του πόνου και του άγχους χωρίς τέλος, σε αυτά τα λίγα ποτά που στην ουσία δεν βοήθησαν και πολύ».

Η Χαντίντ είχε μιλήσει για την κατάσταση της ψυχικής της υγεία τον Νοέμβριο, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες της να κλαίει. Τότε έγραψε πως «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αληθινά. Για όποιον παλεύει (με την ψυχική υγεία) να το θυμάστε αυτό».

«Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Άρα από εμένα για σένα, (σου λέω πως) δεν είσαι μόνος. Σ' αγαπώ, σε βλέπω και σε ακούω. Αυτοβοήθεια και ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμική εξίσωση, είναι σχεδόν σαν ένα τρενάκι με εμπόδια… έχει τα πάνω και τα κάτω του», πρόσθεσε.

«Αλλά θέλω να ξέρεις πως, υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι σταματάει πάντα κάποια στιγμή».

Η Μπέλα Χαντίντι το 2014 είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Της επιβλήθηκε 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας και 20 ώρες συνεδριάσεων με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, εκτός από την αναστολή της άδειας οδήγησης για ένα χρόνο.

Mε πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ