Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα» - Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει

Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα» - Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Για τη σχέση της με το χρόνο και τη διατροφή μίλησε η ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι στο πλαίσιο της φωτογράφισής της για το περιοδικό «Sunday Times Style».

«Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε, σημειώνοντας πως η ίδια ήταν πάντα μία γυναίκα με καμπύλες.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω όμορφα» δήλωσε, προσθέτοντας πως «όταν είσαι 50 ή 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με τα 20 σου χρόνια. Αλλάζεις, όπως όταν βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει, ξέρεις ότι προτεραιότητα είναι εκείνο. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει άλλη προοπτική».

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός υποστήριξε πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. «Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν "la beauté du diable", την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης. Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα, είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε, σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει».

Σχετικά για τις διατροφικές της συνήθειες ανέφερε ότι της αρέσουν τα ζυμαρικά και το κρασί, ενώ δήλωσε πως δεν συμπαθεί καθόλου τις δίαιτες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ