Μακένζι Σκοτ: Η δισεκατομμυριούχος πρώην του Τζεφ Μπέζος παίρνει ξανά διαζύγιο, πριν κλείσει δύο χρόνια γάμου

Η Μακένζι Σκοτ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Μακένζι Σκοτ και ο δεύτερος σύζυγός της, Νταν Τζιούετ, παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους. Η δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, προτού το ζευγάρι συμπληρώσει δύο χρόνια έγγαμου βίου. 

Η 52χρονη, που είναι ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, το 2019 πήρε διαζύγιο από τον Τζεφ Μπέζος και έπειτα από δύο χρόνια παντρεύτηκε τον Νταν Τζιούετ, ο οποίος ήταν καθηγητής στο σχολείο όπου φοιτούσαν τα παιδιά της. 

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον γάμο τους τον Μάρτιο του 2021, μέσω της ιστοσελίδας του Giving Pledge, την οργάνωση που ενθαρρύνει τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους. 

Τη Δευτέρα, η Σκοτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με τους New York Times. Ο όποιος διαχωρισμός της περιουσίας αναλύεται σε ξεχωριστό, μυστικό, συμβόλαιο που έχει κάνει το ζευγάρι, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.  

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποια σημάδια πως η σχέση τους έχει τερματιστεί. Στο παρελθόν, οι οργανώσεις που λάμβαναν δωρεές της Σκοτ, ευχαριστούσαν δημοσίως τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Όμως, τελευταία οι ευχαριστίες απευθύνονταν μόνο στη δισεκατομμυριούχο. Την προηγούμενη εβδομάδα εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα του Giving Pledge η επιστολή του Νταν Τζιούετ. Επίσης, το όνομά του διεγράφη από πρόσφατο κείμενο που είχε γράψει η Σκοτ, όπως και από το βιογραφικό της στην Amazon. 
 
συντάσσομαι στη δέσμευσή της για την παραχώρηση μιας τεράστιας περιουσίας για την εξυπηρέτηση άλλων», ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκείνο το μήνυμά του ο τζιούετ, αλλά αυτό έχει εξαφανιστεί πλέον από την ιστοσελίδα του Giving Pledge και το όνομά του πρόσφατα διαγράφηκε από μια ανάρτηση που είχε κάνει η Σκοτ πέρυσι, σύμφωνα με τους New York Times. 

Η Μακένζι Σκοτ έχει δωρίσει περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μετά το διαζύγιό της με τον Τζεφ Μπέζος. Έχει δεσμευθεί ότι θα δωρίσει όλη την περιουσία της, την οποία το Bloomberg εκτιμά τώρα σε 27,8 δισεκατομμύρια δολάρια. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ