Λαθροθήρες αποδεκάτισαν οικογένεια 12 ελεφάντων στην Κένυα

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

0

Σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο όμορφα εθνικά πάρκα της Κένυας, οι αρχές εντόπισαν μία ολόκληρη οικογένεια που είχε πέσει θύμα των λαθροθηρών.

Όπως αναφέρει το NBCnews, πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση που έχει ποτέ καταγραφεί, από  λαθροκυνηγούς εναντίων των παχύδερμων ζώων.

Στο σημείο όπου βρέθηκαν τα κουφάρια δώδεκα ζώων, η πρόσβαση με οχήματα είναι αδύνατη, κάτι που σημαίνει ότι οι αδίστακτοι κυνηγοί περπατούσαν επί μέρες ολόκληρες ώστε καταφέρουν να πάρουν το «πολύτιμο» ελεφαντόδοντο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα των λαθροθηρών αποτελούταν από δεκαπέντε άτομα, οπλισμένα με πυροβόλα και τσεκούρια.

Οι φύλακες του πάρκου, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με στρατιωτικά όπλα, έχουν στήσει ενέδρα στους λαθροκυνηγούς, καθώς αναμένεται να επισκεφτούν το πλησιέστερο χωριό της περιοχής, ώστε να μπορέσουν να βρουν μέσο για να μεταφέρουν τους χαυλιόδοντες.

Το ελεφαντόδοντο είναι περιζήτητο στη μεσαία τάξη της Κίνας, όπου θεωρείται σύμβολοκύρους και χρησιμοποιείται για κοσμήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασίλισσα Μαργαρίτα: Ποια είναι η «Θεία Νταίζη» της Ευρώπης- «Μην μας θάψετε μαζί», είπε ο άντρας της

Διεθνή / Βασίλισσα Μαργαρίτα: Ποια είναι η κακότροπη «θεία Νταίζη» της Ευρώπης- «Μην μας θάψετε μαζί», είχε πει ο άντρας της

Πώς η βασίλισσα της Δανίας εξελίχθηκε από ένα κακότροπο κορίτσι σε μια καλλιτέχνιδα με σπουδές στο Κέιμπριτζ και μανιώδη καπνίστρια εν μέσω μιας ταραχώδους σχέσης με τον σύζυγό της
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ