Καναδός βουλευτής συμμετείχε σε συνεδρίαση της Βουλής από την τουαλέτα – Τον κατάλαβαν και απολογήθηκε

Canada MP regrets calling into debate from toilet Facebook Twitter
0

Τα παράδοξα δεν λείπουν στην πολιτική σκηνή, ένας βουλευτής στον Καναδά, όμως, διεκδικεί τον τίτλο του πλέον «γκαφατζή».

Ο Shafqat Ali, των Φιλελευθέρων, εμφανίστηκε σε συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων από την τουαλέτα

Οι συνάδελφοί του παρατήρησαν κάτι οικείο στο φόντο του Ali, που έδινε το παρών διαδικτυακά, και δεν ήταν άλλο από την τουαλέτα του κτηρίου. 

Η Laila Goodridge, των Συντηρητικών, διέκοψε τη συνομιλία για να επισημάνει πως «ενδέχεται να συμμετέχει από την τουαλέτα». 

«Η κάμερα στηριζόταν στο περβάζι του τοίχου ακριβώς πάνω από το πίσω μέρος της τουαλέτας» επεσήμανε ένας άλλος, παρατηρητικός, βουλευτής.

Το πρόβλημα δεν ήταν αυτή καθ' αυτή η επιλογή του, αλλά οι τυχόν διαρροές που μπορεί να προέκυπταν από τη συνεδρίαση. Άλλωστε, βρισκόταν σε δημόσιο χώρο. 

«Οι βουλευτές πρέπει να είμαστε συνετοί ως προς τον τρόπο χρήσης των συσκευών μας και να έχουμε επίγνωση του περιβάλλοντος όταν βρισκόμαστε στο διαδίκτυο» ανέφερε, φανερά ενοχλημένος, έτερος συνάδελφος του Ali. 

Ο βουλευτής αναγκάστηκε να απολογηθεί για την πράξη του, κάνοντας λόγο για «σφάλμα κρίσης». 

«Το παίρνω πολύ σοβαρά και υπόσχομαι πως δεν θα επαναλάβω το είδος λάθος» δεσμεύτηκε. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτής των Φιλελευθέρων υποπίπτει σε σφάλμα. Πέρυσι, ο Will Amos ζήτησε συγγνώμη αφού ούρησε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Κοινοβουλίου. Έναν μήνα αργότερα, εμφανίστηκε γυμνός σε συνεδρίαση με άλλους συναδέλφους. Άλλαζε ρούχα μετά προπόνηση. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ