Η Τσέλσι Χάντλερ καταγγέλλει πως το σχολείο της δεν την εντάσσει στο hall of fame γιατί μιλά για τις αμβλώσεις της

Η Τσέλσι Χάντλερ καταγγέλλει πως το σχολείο της δεν την εντάσσει στο hall of fame γιατί μιλά για τις αμβλώσεις της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/GETTY IMAGES/HANDOUT
0

Η κωμικός Τσέλσι Χάντλερ αναφέρθηκε στις προσωπικές της εμπειρίες αναφορικά με την άμβλωση, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να καταργηθεί το νόμιμο, αυτό, δικαίωμα. 

Αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της ζωής της είχε υποβληθεί σε συνολικά τρεις εκτρώσεις κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων, δήλωση που δεν άρεσε ιδιαίτερα στο σχολείο που φοιτούσε, όπως κατήγγειλε η ίδια.

«Έμαθα προσφάτως πως το Λύκειό μου στο Νιού Τζέρσι, το Livingston, αρνείται να με βάλει στο πάνθεν του. (...) Προφανώς, το σχολείο είναι αναστατωμένο με το πόσο πολύ μιλάω για τις αμβλώσεις μου».

Κάλεσε τους ακολούθους της να διαδηλώσουν, να ψηφίσουν και στη συνέχεια να στείλουν tweet στο σχολείο για να ενημερώσουν για το πώς «αισθάνεστε για αυτή την κατάφωρη αδικία». 

Το σχολείο, σε δήλωσή του στη New York Post, διέψευσε πως απορρίφθηκε η συμπερίληψή της στο hall of fame και σημείωσε πως υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά της ώστε να ενταχθεί στη λίστα με τους επόμενους υποψηφίους. 
 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ