Η Ρωσία αρνείται ότι είχε προεκλογικές επαφές με συνεργάτες του Τραμπ

Η Ρωσία αρνείται ότι είχε προεκλογικές επαφές με συνεργάτες του Τραμπ Facebook Twitter
0

Το Κρεμλίνο τόνισε σήμερα ότι δεν βασίζονται σε γεγονότα οι πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας New York Times, σύμφωνα με την οποία μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ είχαν επαφές με Ρώσους αξιωματούχους των υπηρεσιών Πληροφοριών.

«Μην πιστεύετε τις πληροφορίες των εφημερίδων, είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να ξεχωρίσουμε τις τοξικές και τις ψευδείς ειδήσεις», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.


Υπογραμμίζοντας ότι οι πηγές που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα είναι ανώνυμες, ο Πεσκόφ εκτίμησε ότι «ίσως έχει έρθει η ώρα κάποιος να μιλήσει για όλα αυτά με το πρόσωπο ξεσκέπαστο». «Ας μην πιστεύουμε τις ανώνυμες πληροφορίες, πρόκειται για πληροφορίες που δεν βασίζονται σε κανένα γεγονός», τόνισε ο ίδιος.


Η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη τέσσερις πρώην και νυν Αμερικανούς αξιωματούχους, ανέφερε σε χθεσινό άρθρο της ότι τα τηλεφωνικά αρχεία και υποκλαπείσες τηλεφωνικές επικοινωνίες δείχνουν ότι μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και άλλοι συνεργάτες τους είχαν επανειλημμένα επαφές με ανώτερους αξιωματούχους των υπηρεσιών Πληροφοριών τη χρονιά πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ