Ένας τεχνικός ήχου αποφάσισε να στήσει μια κάμερα σε μια φωλιά πουλιών και το βίντεο μετρά σήμερα πάνω από 41 εκατ. views.

 

Ο Τζον Τσάντγουικ από το Λέστερσιρ αγόρασε την φωλιά στη διάρκεια του περσινού lockdown και φέτος τοποθέτησε μέσα μια κάμερα τον Μάρτιο, για να καταγράφει σε ζωντανή μετάδοση όσα συμβαίνουν εκεί. Λίγο αργότερα μετακόμισε εκεί μια οικογένεια από γαλαζοπαπαδίτσες. 

 

Εκατομμύρια κόσμου έχουν συνδεθεί έκτοτε για να παρακολουθήσουν σε live streaming την οικογένεια, από την γέννηση των μικρών νεοσσών μέχρι την στιγμή που έφτασαν να πετάξουν εκτός φωλιάς. 

 

 

«Έχει εκτοξευθεί όλο αυτό, και είναι πολύ αλλόκοτο. Υπάρχει πραγματικός ενθουσιασμός από κάποιους ανθρώπους, που δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή τους», σημειώνει, προσθέτοντας πως κάποια στιγμή ένα μεγάλο πουλί αποπειράθηκε να μπει στη φωλιά. 

 

«Κάποιοι μου έστελναν μηνύματα και έλεγαν, "Τι κάθεσαι; Πρέπει να παρέμβεις!" και άλλοι μου φώναζαν, "Μην παρεμβαίνεις στη φύση, άσε την να πάρει τον δρόμο της". Ό,τι κι αν κάνεις είσαι καταδικασμένος», λέει χαριτολογώντας.