Η κόρη του Έλον Μασκ κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος

Έλον Μασκ: Η κόρη του κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος- Ζητά να ταυτοποιηθεί ως γυναίκα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένα από τα παιδιά του Έλον Μασκ αρνείται να έχει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του και καταθέτει αίτηση αλλαγής ονόματος.

Συγκεκριμένα έχει προχωρήσει όλες τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να αλλάξει ολόκληρο το όνομά της και την ταυτότητα του φύλου της.

Τα έγγραφα κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες από τον γεννημένο ως Xavier Musk.

Το παιδί του δισεκατομμυριούχου ενηλικιώθηκε τον Απρίλιο και θέλει να αλλάξει το όνομά και την ταυτότητά του σε Vivian Jenna Wilson.

Στα έγγραφα, το παιδί του Μασκ λέει ότι πλέον θέλει να αναγνωρίζεται επίσημα ως γυναίκα. Ωστόσο, η αλλαγή του ονόματος δεν αφορά μόνο στο φύλο αλλά και στην απαλλαγή από το διάσημο όνομα του πατέρα της.

Σύμφωνα με το TMZ, που επικαλείται τα συγκεκριμένα έγγραφα, ως αιτία της αλλαγής αναφέρεται «Η ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον, ούτε επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή».

Ούτε ο Μασκ ούτε η κόρη του έχουν μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για την σχέση τους ή την μετάβασή της. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2020 ο Έλον Μασκ δήλωσε την στήριξή του στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αλλά πρόσθεσε πως «όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

Η Vivian έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Griffin ενώ το επώνυμό της, Wilson, είναι της μητέρας της, της Καναδής συγγραφέα, Justine Wilson, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μασκ από το 2000 ως το 2008.

Η ακρόαση της Vivian έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

New York Times: Η ελληνική κυβέρνηση παραδέχτηκε πως έδωσε άδεια στην Intellexa για πώληση του Predator στη Μαδαγασκάρη με ιστορικό καταστολής

Διεθνή / New York Times: Η ελληνική κυβέρνηση παραδέχτηκε πως έδωσε άδεια στην Intellexa για πώληση του Predator στη Μαδαγασκάρη

Η αγορά του εμπορικού κατασκοπευτικού λογισμικού - το οποίο επιτρέπει στις κυβερνήσεις να εισβάλλουν στα κινητά τηλέφωνα και να συλλέγουν δεδομένα - γνωρίζει άνθηση
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ