Η Κιμ Καρντάσιαν με ασφυκτική τουαλέτα Dolce & Gabbana πασχίζει να ανέβει τα σκαλιά - Αλλά βρίσκει τη λύση

Η Κιμ Καρντάσιαν με ασφυκτικό Dolce & Gabbana πασχίζει να ανέβει τα σκαλιά - Κι έτσι τα πηδά Facebook Twitter
Φωτ.: TikTok
0

Μετά τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας Dolce & Gabbana για την κολεξιόν «Ciao Kim», που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο, η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε την περίσταση με μια λαμπερή δημιουργία των Ιταλών, μεταλιζέ, ασφυκτικά στενή, με ανοίγματα στα πλευρά και μάξι.  

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση, ωστόσο, η τουαλέτα είχε ξεκάθαρα πρακτικές δυσκολίες, αφού ο σφικτός κορσές σε συνδυασμό με το μήκος τού φορέματος, δεν επέτρεπαν στην 41χρονη ούτε να ανέβει σκαλιά ούτε να καθίσει. 

Στη λιμουζίνα αναγκάστηκε να ξαπλώσει γιατί, λόγω στενότητας τής τουαλέτας, ήταν αδύνατο να καθίσει.

Στην ερώτηση «αν υπάρχει ανελκυστήρας», η απάντηση ήταν αρνητική, οπότε η μόνη της επιλογή για να ανέβει τα σκαλοπάτια, ήταν με μικρά πηδηματάκια. 

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song - Cavendish Music

Το βίντεο αυτό τράβηξε ένας από τους ανθρώπους της ομάδας της, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. 

Και τα social media, ως είθισται, πήραν φωτιά: «OMG, η Κιμ κάνει τα πάντα για τη μόδα... σεβασμός γι'αυτό», «Γιατί δεν κουβαλούν οι άνθρωποι αυτή τη βασίλισσα;», «κλάμα με τα μικρά λαγουδίσια πηδηματάκια στην αρχή», «έχει επιλογή να πάει στην τουαλέτα;» ήταν μερικά από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, όταν ως μικρό κορίτσι παρακολουθούσα την Λίντα Εβαντζελίστα και την Μόνικα Μπελούτσι στην πασαρέλα του D&G, ότι θα είχα την καλλιτεχνική διεύθυνση μιας συλλογής και ενός σόου με τον D&G για την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή και αυτή την εμπειρία» ανέφερε η ίδια για τη συνεργασία της με τους κορυφαίους Ιταλούς μόδιστρους. 

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ