Η Κέιτ Μος έγινε η νέα δημιουργική διευθύντρια της Coca-Cola Light

Η Κέιτ Μος έγινε η νέα δημιουργική διευθύντρια της Coca-Cola Light Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Μος διορίστηκε νέα δημιουργική διευθύντρια της Diet Coke (Coca-Cola Light) όπου θα εργαστεί μεταξύ άλλων σε διαφημιστικές καμπάνιες και εκδηλώσεις σχετικά με την 40η επέτειο του μπραντ.

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε την Παρασκευή «ενθουσιασμένη που έγινε μέλος της οικογένειας Diet Coke», προσθέτοντας πως «λατρεύω τις προηγούμενες συνεργασίες που έχουν κάνει με τόσο απίστευτα ονόματα της μόδας».

Ο Michael Willeke, διευθυντής εμπειρίας της Coca-Cola για την Ευρώπη, δήλωσε από πλευράς του ότι η εταιρεία «είχε την τιμή να διορίσει την Κέιτ Μος ως τη νέα δημιουργική διευθύντρια, συνεχίζοντας την πλούσια ιστορία της Diet Coke να συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του πολιτισμού». 

Ωστόσο, είναι μάλλον περίεργο το γεγονός πως στην εποχή του body positivity μια εταιρεία ροφήματος διαίτης θα συνεργαστεί με μια γυναίκα που διαθέτει λεπτή σωματική διάπλαση και έχει απασχολήσει στο παρελθόν για τη δήλωση «τίποτα δεν έχει τόσο καλή γεύση όσο η αδύνατη αίσθηση».

Πάντως, η Μος κατέκρινε το 2018 σε συνέντευξή της εκείνη τη δήλωση λέγοντας πως «υπάρχει πολύ περισσότερη ποικιλομορφία τώρα».

Σε κάθε περίπτωση η Diet Coke έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως οι σχεδιαστές Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier και Marc Jacobs. Παράλληλα, η εταιρεία ήταν χορηγός στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ