ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χάιντι Κλουμ νιώθει πάντα άνετα να φωτογραφηθεί: Δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις δύο φορές να βγάλω τα ρούχα μου

Η Χάιντι Κλουμ νιώθει πάντα άνετα να φωτογραφηθεί: Δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις δύο φορές να βγάλω τα ρούχα μου Facebook Twitter
0

Η Χάιντι Κλουμ έχει χαράξει την δική της πολύ επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ και είναι, μάλιστα, το πρώτο μοντέλο γερμανικής καταγωγής που έγινε «άγγελος» της Victoria's Secret.

Το 49χρονο μοντέλο σε συνέντευξή του μοιράστηκε το πόσο άνετα νιώθει όταν γδύνεται και παραδέχεται ότι δεν σκέφτεται δύο φορές να «βγάλει τα ρούχα» της.

Μιλώντας για σχέση της με το σώμα της, η Χάιντι Κλουμ δήλωσε ότι το να γδύνεται είναι σαν δεύτερη φύση λόγω της μακράς καριέρας της στο μόντελινγκ.

«Νιώθω το ίδιο όπως πάντα. Δεν χρειάζεται να μου ζητάς δύο φορές να βγάλω τα ρούχα μου και να δείξω τον εαυτό μου με εσώρουχα. Είναι σαν να βάζω ένα παλιό καπέλο, κατά κάποιον τρόπο», είπε στην Access.

Η Χάιντι Κλουμ μίλησε και για τη συνεργασία της με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την Κάντις Σουάνπολ και την Τάιρα Μπανκς για την καμπάνια της Skims.

«Η Κιμ με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήθελα να κάνω τη διαφήμιση της Skims με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την Κάντις Σουάνπολ και την Τάιρα Μπανκς», είπε.

«Είπα, 'Ναι, διάολε! Ήταν πολύ διασκεδαστικό να είμαι ξανά με τους αγγέλους μου της Victoria's Secret», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ