Η Cardi B έδειξε πώς αλλάζει πάνες με τόσο μεγάλα νύχια: «Τα αγόρια είναι πιο δύσκολα»

Η Cardi B έδειξε πώς αλλάζει πάνες με τόσο μεγάλα νύχια: «Τα αγόρια είναι πιο δύσκολα» Facebook Twitter
Η Cardi B με τον Offset, την κόρη τους, Kulture και τον γιο τους, Wave Set Cephus. Φωτ: Cardi B/Instagram
0

Τα μακριά νύχια δεν δυσκολεύουν καθόλου την Cardi B να αλλάζει πάνες στα παιδιά της και τράβηξε βίντεο να το αποδείξει. 

Η 29χρονη ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου φαίνεται να αλλάζει την πάνα από ένα λούτρινο αρκουδάκι έχοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακά μακριά, κόκκινα νύχια.

«Ε, Bardi, πώς στην ευχή αλλάζεις πάνες με τα νύχια; Εγώ ακόμη παλεύω», ρώτησε η φίλη της και επίσης ράπερ, Kash Doll, που έγινε πρόσφατα μητέρα. 

«Εντάξει κορίτσι, λοιπόν σου έφτιαξα ολόκληρο βίντεο», ήταν η απάντηση της Carbi B. «Πίστεψέ με, θα το μάθεις! Ωστόσο θεωρώ πως τα αγόρια είναι πιο δύσκολα στο καθάρισμα, έχουν περισσότερες σχισμές», συνέχισε.

Στο βίντεο, η Cardi δείχνει βήμα-βήμα πώς αλλάζει την πάνα και πώς την χρησιμοποιεί ενίοτε για να σκουπίζει «αν υπάρχουν πολλά κακά». 

Κάποια στιγμή εμφανίζεται η 3χρονη κόρη της, Kulture, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Offset, και ρωτά: «Μαμά, γιατί καθαρίζεις τον κ***;», με την Cardi να απαντά γελώντας: «Είναι μεγάλη ιστορία».

Αφού αλλάζει επιτυχώς την πάνα, συνεχίζει βάζοντας το φορμάκι, ωστόσο παραδέχεται ότι περισσότερο από όλα, μισεί το συγκεκριμένο σημείο.

«Αυτό είναι το σημείο που απεχθάνομαι περισσότερο- το κούμπωμα», λέει, «Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω δυο παιδιά που το κάνω πιο γρήγορα. Μάλλον επειδή έχω τόσο μακριά νύχια από τότε που ήμουν 10 ετών», προσθέτει.

Η Cardi έφερε στον κόσμο τον γιο της, Wave Set Cephus, στις 4 Σεπτεμβρίου και μόλις πριν ένα μήνα, αποκάλυψαν με τον 30χρονο σύζυγό της, το όνομα του παιδιού, ενώ έδειξαν για πρώτη φορά και το πρόσωπό του. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ