Η Βουλή του Ισραήλ απαγόρευσε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Βουλή του Ισραήλ απαγόρευσε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Facebook Twitter
2

Η Βουλή του Ισραήλ απέρριψε το αίτημα ενός Χριστιανού βουλευτή για να υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κτήριο. Αν και απαγορεύθηκε η τοποθέτηση του δέντρου στους κοινόχρηστους χώρους, το γραφείο του προέδρου της Βουλής τόνισε ότι ο βουλευτής μπορεί να στολίσει το δέντρο στο γραφείο του κόμματός του στη Βουλή καθώς και στο προσωπικό του γραφείο.

O βουλευτής της αντιπολίτευσης Hanna Swaid ήθελε με την κίνηση αυτή να προάγει την ανεξιθρησκεία και την πολυπολιτισμικότητα. Το γραφείο του προέδρου της Βουλής στην ανακοίνωση του τόνισε ότι η απαγόρευση δεν έγινε λόγω του εβραϊκού χαρακτήρα κράτους του Ισραήλ, αλλά επειδή το δέντρο θα έμενε για πολλές μέρες.

Το Associated Press έγραψε ότι έχουν αναφερθεί και άλλες απαγορεύσεις σε δημόσιες τοποθετήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων. Ο δήμαρχος μιας εβραϊκής πόλης κοντά στη Ναζαρέτ έχει στο παρελθόν απαγορεύσει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αν και ζουν χριστιανοί στην περιοχή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εντάξει τώρα... Ας μη μιλήσουμε για την ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα που είναι καθαρά τυπική κ μονο στα χαρτιά... Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν τόποι λατρείας για όλες τις θρησκειες και τους κυνηγάνε κιόλας όταν προσπαθουν να κανούν κατι γι'αυτό.. Ας μιλησουμε για την απαγόρευση των νηπειων εγγραφής τους χωρίς πιστοποιητικό βαφτισεως.. Προσηλυτισμός λέγεται νομιζω εεε!!...συμβαίνει κ αυτο

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ