Η Bella Hadid δεν ήταν στο Met Gala, οι φήμες περί «ανεμβολίαστης» οργίασαν και τελικά απάντησε

Η Bella Hadid δεν πήγε στο Met Gala, οι φήμες περί «ανεμβολίαστης» οργίασαν και τελικά απάντησε Facebook Twitter
0

H Bella Hadid απέδειξε ότι εμβολιάστηκε κατά της Covid-19 μετά την έντονη φημολογία πως απουσίασε από το Met Gala λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου της εκδήλωσης. 

«Για όποιον ενδιαφέρεται», έγραψε το 21χρονο σουπερμόντελ, δημοσιεύοντας την φωτογραφία μιας νοσηλεύτριας ενώ της κάνει εμβόλιο. 

Η Bella Hadid δεν ήταν στο Met Gala, οι φήμες περί «ανεμβολίαστης» οργίασαν και τελικά απάντησε Facebook Twitter

Η αδερφή της, Gigi Hadid, εμφανίστηκε κανονικά στο Met Gala της Δευτέρας, με μια δημιουργία Prada. Οι δυο τους συνήθως πηγαίνουν μαζί στην εκδήλωση. 

Όσοι διάσημοι βρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά έπρεπε να ακολουθήσουν της οδηγίες του Metropolitan Museum of Art, που βασίζονται στους γενικότερους υγειονομικούς κανονισμούς της Νέας Υόρκης περί κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να διαθέτουν απόδειξη πως έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά της Covid-19. Επίσης ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα μέσα στον χώρο όταν δεν έπιναν ή έτρωγαν. 

Οι κανόνες φάνηκαν πολύ αυστηροί και στη Nicki Minaj, που αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας πως δεν θα παραστεί στο Met Gala λόγω του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

«Αν εμβολιαστώ, δεν θα είναι για το Met. Θα γίνει όταν νιώσω ότι έκανα επαρκή έρευνα. Το δουλεύω αυτό το διάστημα», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας επίσης πως ένας ξάδερφός της αρνείται να εμβολιαστεί επειδή «το έκανε φίλος του και έμεινε ανίκανος».  

Τα σχόλια προκάλεσαν αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, πυροδοτώντας ταυτόχρονα έντονη φημολογία πως περισσότεροι σταρ απουσίασαν από το Met Gala για τον ίδιο λόγο. 

Η Kylie Jenner ήταν μια ακόμη διάσημη που ακύρωσε τελευταία στιγμή, ωστόσο πηγή σημείωσε ότι δεν πήγε επειδή είναι έγκυος για να μην κουραστεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ