Η Airbnb απαγορεύει τα πάρτι στα σπίτια που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της

Η Airbnb απαγορεύει τα πάρτι στα σπίτια που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει μόνιμη την απαγόρευση των πάρτι σε χώρους που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα της, μονιμοποιώντας τους περιορισμούς που είχε θέσει από τον Αύγουστο του 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από την επιβολή των περιορισμών, καταγράφηκε μείωση 44% σε ετήσια βάση στις καταγγελίες για πάρτι. 

Ωστόσο, αρχικά η Airbnb στόχευε με αυτό το μέτρο στην αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Τώρα, όμως, η εταιρεία μονιμοποιεί την απαγόρευση των πάρτι ενόψει της θερινής ταξιδιωτικής σεζόν.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι θα τελειώσει ποτέ», δήλωσε ο Μπεν Μπρέιντ, εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι η Airbnb θα συνεχίσει να εργάζεται για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι θα καταργήσει το όριο των 16 ατόμων, επιτρέποντας μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στα σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα άτομα. 

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 6.600 επισκέπτες και ορισμένοι ιδιοκτήτες αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα το 2021 επειδή επιχείρησαν να παραβιάσουν τον κανόνα για απαγόρευση των πάρτι.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

Διεθνή / Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

«Οι Σατανικοί Στίχοι» αφηγούνται τις περιπέτειες δύο Ινδών των οποίων το αεροπλάνο γίνεται στόχος τρομοκρατικής επίθεσης και οι ίδιοι φτάνουν σε μια παραλία της Αγγλίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ