Γκιουλέν: Ανοησίες Ερντογάν τα περί κατάληψης των νησιών- Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να θολώσουν τα νερά

Γκιουλέν: Ανοησίες Ερντογάν ότι θα πάει στα ελληνικά νησιά- Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να θολώσουν τα νερά Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ορκισμένος εχθρός του Ερντογάν υποδομεί τον Τούρκο Πρόεδρο και τις απειλές του κατά της Ελλάδας.

Επισημαίνει την ανησυχία του για την κλιμακούμενη ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και κάνει λόγο για ανοησίες Ερντογάν, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha.

Ο πάλαι ποτέ θρησκευτικός ηγέτης που ανέδειξε τον Ερντογάν  και πλέον αυτοεξόριστος ιμάμης στις ΗΠΑ, εξαπολύει επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος τον έχει καταδικάσει ως τρομοκράτη και εμπνευστή του πραξικοπήματος εναντίον του τον Ιούλιο του 2016.

«Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο δικός μας (ο Ερντογάν) λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά και θα κάνει κατάληψη.

»Όλοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας πυλώνας για την ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του κόσμου», είπε ο Φετουλάχ Γκιουλέν.

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως «Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που φιλοξένησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί από όλους.

»Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά».

Ο αυτοεξόριστος ιμάμης ζει στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ από το 1999 και σπάνια εγκαταλείπει το αρχηγείο του.

Με πληροφορίες του Alpha

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ