Φραν Λίμποουιτς: Αν οι άντρες κυοφορούσαν, θα μοίραζαν τις αμβλώσεις δωρεάν στον δρόμο

Φραν Λίμποουιτς: Αν οι άντρες κυοφορούσαν, θα μοίραζαν τις αμβλώσεις δωρεάν στον δρόμο Facebook Twitter
0

«Το θέμα των αμβλώσεων δεν έχει να κάνει με τα μωρά. Έχει να κάνει με τις γυναίκες. Δεν τους ενδιαφέρουν τα μωρά. Δεν τους ενδιαφέρουν τα ίδια τους τα παιδιά. Δεν τους νοιάζει για τα μωρά. Τους νοιάζουν οι γυναίκες», σχολίαζε η συγγραφέας Φραν Λίμποουιτς για τις αμβλώσεις, πριν μερικούς μήνες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. 

Την περασμένη Παρασκευή το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε και το Ανώτατο Δικαστήριο με τη νέα του σύνθεση που άλλαξε επί Τραμπ, πήγε τις ΗΠΑ πενήντα χρόνια πίσω, ανατρέποντας το δικαίωμα των γυναικών σε άμβλωση. 

«Δεν έχω αμφιβολία ότι αν οι άντρες κυοφορούσαν, οι αμβλώσεις θα ήταν νόμιμες σε όλο τον κόσμο. Θα τις μοίραζαν δωρεάν στον δρόμο. Ήταν ένας υπέροχος γερουσιαστής από τη Μασαχουσέτη ο Barney Frank, και είχε πει κάποτε ότι οι ρεπουμπλικάνοι ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή από τη σύλληψη ως τη γέννα. Μετά δεν τους ενδιαφέρει τι παθαίνεις. Τους είναι αδιάφορο το μετά. Και είναι αλήθεια. »

«Λίγους μήνες πριν, φιλοξενώντας την μοναδική Fran Lebowitz στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, μπορούσαμε να γελάμε με το κοφτερό της χιούμορ. Δυστυχώς, σήμερα, η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε δυστοπική φαντασία» σχολιάζουν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας στο Facebook, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο που ακολουθεί. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ