Ο Έλον Μασκ προτιμά έναν «λιγότερο διχαστικό» προεδρικό υποψήφιο από τον Τραμπ

Ο Έλον Μασκ προτιμά έναν «λιγότερο διχαστικό» προεδρικό υποψήφιο από τον Τραμπ Facebook Twitter
0

O Έλον Μασκ ξεκαθάρισε ότι, παρά το γεγονός ότι επιθυμεί το Twitter να άρει τον μόνιμο αποκλεισμό του Ντόναλντ Τραμπ, αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο στην προοπτική διεκδίκησης της προεδρίας το 2024.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνέδριο των Financial Times, είπε ότι η απόφαση του Twitter για την απαγόρευση της πρόσβασης στον Τραμπ «δεν ήταν ηθική», ενώ δίνοντας συνέχεια στις δηλώσεις του, με μία ανάρτηση το βράδυ της Πέμπτης, διευκρίνισε ότι δεν υποστηρίζει τον Τραμπ ως προεδρικό υποψήφιο.

«Παρά το γεγονός ότι νομίζω πως ένας λιγότερο διχαστικός υποψήφιος θα ήταν καλύτερος το 2024, έχω την άποψη ότι ο Τραμπ θα πρέπει να αποκατασταθεί στο Twitter», ανέφερε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Twitter, καθώς έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Truth Social.

Αποκλείστηκε μόνιμα από το Twitter τον Ιανουάριο του 2021, εξαιτίας του κινδύνου «περαιτέρω υποκίνησης σε βία» μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπως είχε ανακοινώσει τότε, η Twitter Inc.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024, μετά από την αποτυχημένη εκστρατεία επανεκλογής του το 2020.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters    

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ