Διπλή κορυφή για τον Χάρι Στάιλς

Διπλή κορυφή για τον Χάρι Στάιλς- Harry Styles scores chart double as album becomes fastest selling of 2022 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Χάρι Στάιλς σημείωσε διπλή επιτυχία σήμερα κατακτώντας δύο νούμερο 1 θέσεις τόσο για το άλμπουμ του όσο και στην κατηγορία των single charts.

Το τρίτο σόλο άλμπουμ του, «Harry's House» ανέβηκε κατευθείαν στο Νούμερο 1 και αυτή τη στιγμή είναι το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις του 2022 μέχρι στιγμής.

Είναι η πρώτη φορά το 2022 που κάποιος σημειώνει διπλή επιτυχία στα charts. Ο τελευταίος ήταν ο Εντ Σίραν με το άλμπουμ του «=» και το «Merry Christmas» με τον Έλτον Τζον στα τέλη του περασμένου έτους.

Το τελευταίο άλμπουμ του Στάιλς είχε πάνω από 113.000 πωλήσεις στα chart αυτή την εβδομάδα, περισσότερες από το ομώνυμο ντεμπούτο του το 2017, το οποίο είχε σημειώσει 57.000 πωλήσεις και το «Fine Line» του 2019 στις 49.000 πωλήσεις, αντίστοιχα.

Ο Στάιλς βρίσκεται επίσης στο Νούμερο 1 στα single charts, με το «As It Was» να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Αυτό το σινγκλ είναι πλέον το μακροβιότερο Number One single της χρονιάς μέχρι στιγμής.Tο «Late Night Talking» βρίσκεται στο νούμερο 2 και το «Music For A Sushi Restaurant» στο νούμερο 3.

Με πληροφορίες του ΝΜΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ