Δίκη Τζόνι Ντεπ: Οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ ζητούν την απόρριψη της ετυμηγορίας για δυσφήμιση

Άμπερ Χερντ Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ ζήτησαν να ακυρωθεί πλήρως η καταδικαστική απόφαση εναντίον της για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του Τζόνι Ντεπ.

Ένα περίπου μήνα μετά τη δικαστική νίκη του Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός ζητά με υπόμνημα 43 σελίδων να απορριφθεί η ετυμηγορία των ενόρκων με το σκεπτικό ότι δεν τεκμηριώνεται από στοιχεία.

Επίσης, ζητά να διερευνηθεί ένας ένορκος, ο οποίος, σύμφωνα με τη νομική ομάδα της Χερντ, δεν ελέγχθηκε σωστά. 

Ο ένορκος, που προσδιορίζεται στην κατάθεση ως Ένορκος 15, «γεννήθηκε σαφώς αργότερα από το 1945. Οι διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν ότι φαίνεται να έχει γεννηθεί το 1970», ανέφερε.

«Αυτή η ασυμφωνία εγείρει το ερώτημα εάν ο Ένορκος 15 έλαβε όντως κλήση για καθήκοντα ενόρκων και ελέγχθηκε σωστά από το δικαστήριο για να υπηρετήσει στο σώμα των ενόρκων», έγραψαν οι δικηγόροι της Χερντ.

Η νομική ομάδα της Χερντ υποστηρίζει, επίσης, ότι η αποζημίωση των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων των ενόρκων εναντίον της είναι «ασυνεπής και ασυμβίβαστη» με την ετυμηγορία τους ότι τόσο εκείνη όσο και ο Ντεπ είχαν δυσφημήσει ο ένας τον άλλον.

Εκτός από τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση στον Ντεπ, συν 350.000 δολάρια, οι ένορκοι επιδίκασαν επίσης στη Χερντ 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Ο δικηγόρος του Ντεπ, Μπεν Τσου, σχολίασε στο Courthouse News την κίνηση της ομάδας της Χερντ, απορρίπτοντάς την, προσθέτοντας «αυτό που περιμέναμε, απλά μεγαλύτερο, όχι πιο ουσιαστικό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

Διεθνή / Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

«Οι Σατανικοί Στίχοι» αφηγούνται τις περιπέτειες δύο Ινδών των οποίων το αεροπλάνο γίνεται στόχος τρομοκρατικής επίθεσης και οι ίδιοι φτάνουν σε μια παραλία της Αγγλίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ