Ρώσοι βασάνισαν Βρετανό αιχμάλωτο με ποπ μουσική: «Δεν θέλω να ξανακούσω ποτέ ABBA»

«Δεν θέλω να ξανακούσω ποτέ ABBA»: Πώς οι Ρώσοι βασάνισαν Βρετανό αιχμάλωτο με ποπ μουσική Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube.
0

Ένας Βρετανός που αιχμαλωτίστηκε από Ρώσους ενώ πολεμούσε για τους Ουκρανούς μίλησε για τον βασανισμό που περιελάμβανε συνεχόμενα τραγούδια των ABBA. 

Ο λόγος για τον 48χρονο Σον Πίνερ ο οποίος κατήγγειλε ότι άκουγε την εν λόγω ποπ μουσική 24 ώρες το 24ωρο ενώ οι Ρώσοι τον υπέβαλαν και σε ηλεκτροσόκ. Όσο βρισκόταν σε αιχμαλωσία, αναγκάστηκε να ακούει συνεχόμενα το soundtrack του Mamma Mia και του έδιναν μόνο μπαγιάτικο ψωμί και βρώμικο νερό.

Αφού καταδικάστηκε σε θάνατο τον Ιούνιο, μαζί με τον Βρετανό, Άιντεν Άσλιν, μεταφέρθηκαν σε νέα καταλύματα όπου τα μουσικά βασανιστήρια συνεχίστηκαν.

«Οι συνθήκες ήταν καλύτερες, αλλά εξακολουθούσαν να παίζουν μουσική. Αυτή τη φορά ήταν το Believe της Cher», είπε χαρακτηριστικά. 

«Είχαμε μαύρες μέρες, έκλαιγα πολύ. Έπρεπε να πιαστούμε από κάτι, να ελπίζουμε, και έτσι μπόρεσα και επέζησα», πρόσθεσε. 

Ο Πίνερ ήταν ανάμεσα σε 10 ακόμη ξένους αιχμαλώτους πολέμου που απελευθερώθηκαν μετά τη μεσολάβηση της Σαουδικής Αραβίας για συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. 

Πλέον έχει επιστρέψει στη Βρετανία: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα. Ήταν επίγεια κόλαση. Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου. Δεν θέλω ποτέ ξανά να ακούσω ένα τραγούδι των ΑΒΒΑ ή να δω καρβέλι ψωμί. Είμαι τόσο τυχερός που βρίσκομαι στο σπίτι».

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ