Το Burger Κing επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιούσε κρέας αλόγου

Το Burger Κing επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιούσε κρέας αλόγου Facebook Twitter
8

Χθες Πέμπτη, η βρετανική διεύθυνση της γνωστής αλυσίδας Burger King αποκάλυψε τελικά, παρά τις προηγούμενες διαψεύσεις της, ότι τα «νόστιμα» burgers της περιείχαν και κρέας αλόγου.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ξεσπάσει σάλος στην Ιρλανδία όταν βρέθηκε, ύστερα από τεστ DNA, ότι ο «100% μοσχαρίσιος κιμάς» της εταιρείας επεξεργασίας κρεάτων Silvercrest είχε και κρέας αλόγου που προερχόταν από μη εξουσιοδοτημένο προμηθευτή στην Πολωνία.

Παρά τις αρχικές διαψεύσεις του βρετανικού Burger King, οι έλεγχοι στα burgers της αλυσίδας fast-food έδειξαν ότι περιείχαν κρέας αλόγου. Η εταιρεία προμηθεύεται τον «100% μοσχαρίσιο κιμά» της από την ιρλανδική Silvercrest.

Τέλος, το Burger King ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες του και υποσχέθηκε ότι μελλοντικά θα πραγματοποιεί ποιοτικούς ελέγχους στον κιμά που σερβίρει.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκουρμέ εστιατόρια αλλάζουν το μενού και σβήνουν τα φώτα για να επιβιώσουν μέσα στην κρίση

Διεθνή / Γκουρμέ εστιατόρια αλλάζουν το μενού και σβήνουν τα φώτα για να επιβιώσουν μέσα στην κρίση

Το υψηλό κόστος ενέργειας επηρεάζει ακόμα και μενού εστιατορίων με πολλά αστέρια. Κάποια κάνουν την πολυτέλεια ακόμα πιο ακριβή, άλλοι σεφ αντιστέκονται στις αυξήσεις.
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Αφου το κρεας του αλογου ειναι πιο ακριβο απο το μοσχαρισιο, προφανως αυτο που χρησιμοποιουσαν ηταν πολυ κακης ποιοτητας. Ισως απο αρρωστα ζωα? Αποκλειεται παντως να ηταν 1ης διαλογης γιατι δεν θα τους συνεφερε η τιμη. Παντως το κρεας προερχοταν απο την Πολωνια.
Δηλαδή το double whopper ήταν μια απάτη? Μα τελικά δε θα μείνει τίποτα όρθιο σ'αυτό το μάταιο κόσμο? Έχουν απαξιωθεί τα πάντα. Τι ματαίωση είναι αυτή, δεν υπάρχει τίποτα για να κρατηθούμε πια!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ