Βιετνάμ: Φροντιστής ζωολογικού κήπου σώζει ουρακοτάγκο από πνιγμό και του κάνει ΚΑΡ.Π.Α για να τον επαναφέρει

Βιετνάμ: Φροντιστής ζωολογικού κήπου σώζει ουρακοτάγκο από πνιγμό και του κάνει ΚΑΡ.Π.Α για να τον επαναφέρει Facebook Twitter
0

Ένας φροντιστής ζωολογικού κήπου θεωρείται τοπικός ήρωας αφού πήδηξε σε μια τάφρο γεμάτη νερό, σώζοντας έναν ουρακοτάγκο που πνιγόταν, τον οποίο έβγαλε έξω κάνοντάς του ΚΑΡ.Π.Α. για να τον επαναφέρει. 

Σε βίντεο φαίνεται το ζώο να πέφτει στο νερό γύρω από το κλουβί του, στην προσπάθειά του να φτάσει φαγητό που είχε ρίξει επισκέπτης στην τάφρο, στο ζωολογικό πάρκο Vinpearl Safari Park στο νησί Phu Quoc του Βιετνάμ. 

Το ζώο φαίνεται να πασχίζει να κρατηθεί στην επιφάνεια, ενώ στην όχθη της τάφρου ένας άλλος ουρακοτάγκος μοιάζει να τρέχει για βοήθεια. 

Από την άλλη όχθη, φαίνεται ο φροντιστής που ρίχνει ένα σωσίβιο και βουτά με τα ρούχα στο νερό.

Ο άνδρας εμφανίζεται να βουτά πολλές φορές μέσα στο νερό, αναζητώντας το άτυχο ζώο. Τελικά τον εντοπίζει, τον πλησιάσει, τον βγάζει με δυσκολία έξω καθώς είναι αναίσθητος, βρίσκει ένα σταθερό σημείο κι αρχίζει να του κάνει ΚΑΡ.Π.Α. για να τον επαναφέρει. 

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του και τη συγκινητική προσπάθειά του, ο ουρακοτάγκος ζει και αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπου. 

Εκπρόσωπος της εγκατάστασης επανέλαβε πως υπάρχουν σημάνσεις μέσα στο χώρο που ενημερώνουν τους επισκέπτες να μην ταΐζουν τα ζώα. Παρόλα αυτά, πολλοί αγνοούν τις προειδοποιήσεις, πετώντας τους λογής σνακ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίνι διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας - Γερμανίας :Γερμανός αξιωματούχος παρομοίασε τον Ερντογάν με «αρουραίο»

Διεθνή / Μίνι διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας - Γερμανίας: Γερμανός αξιωματούχος παρομοίασε τον Ερντογάν με «αρουραίο»

«Ο αρουραίος των υπονόμων είναι ένα μικρό, χαριτωμένο, αλλά ταυτόχρονα έξυπνο και πολυπράγμον πλάσμα, που εμφανίζεται επίσης σε παιδικά παραμύθια, όπως ο Ρατατούης»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ