Ανοίγουν ξανά τα McDonald's στην Ουκρανία

Ανοίγουν ξανά τα McDonald's στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Τις πόρτες της στα καταστήματα της Ουκρανίας ετοιμάζεται να ανοίξει η McDonald's, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η αλυσίδα fast food τόνισε ότι ευελπιστεί ότι αυτή της η κίνηση θα βοηθήσει στην στην αποκατάσταση μιας «μικρής αλλά σημαντικής αίσθησης κανονικότητας».
Τα καταστήματα θα ανοίξουν σταδιακά τους επόμενους μήνες στο Κίεβο και τη δυτική Ουκρανία, σε περιοχές που θεωρούνται ασφαλείς, όπως δήλωσε η McDonald's.

Τα McDonald's είχαν περισσότερα από 100 εστιατόρια στην Ουκρανία πριν ξεκινήσει η ρωσική εισβολή. Από τότε, η εταιρεία συνέχιζε την πληρωμή μισθών σε περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους.

«Έχουμε μιλήσει εκτενώς με τους υπαλλήλους μας που έχουν εκφράσει την έντονη επιθυμία να επιστρέψουν στην εργασία τους και να δουν τα εστιατόρια μας στην Ουκρανία να ανοίγουν ξανά, όπου είναι ασφαλές και υπεύθυνο να το πράξουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος Paul Pomroy σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Τους τελευταίους μήνες, η πεποίθηση ότι αυτό θα υποστήριζε μια μικρή αλλά σημαντική αίσθηση κανονικότητας ενισχύθηκε. Και Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν πει ότι οι επιχειρήσεις που ξαναρχίζουν τη λειτουργία τους θα στηρίξουν την τοπική οικονομία και τον ουκρανικό λαό», πρόσθεσε.

Η McDonald's ανέφερε ότι συνεργάζεται με προμηθευτές και εργολάβους για να διασφαλίσει ότι τα εστιατόρια είναι έτοιμα για επαναλειτουργία.

KFC, Nike και Zara είναι μεταξύ των άλλων δυτικών εταιρειών των οποίων τα καταστήματα είναι ανοιχτά στη χώρα.

Οι αναλυτές αναμένουν ότι ο πόλεμος θα προκαλέσει οικονομική πτώση 35% ή περισσότερο στην Ουκρανία φέτος, διακόπτοντας τις εξαγωγές, καταστρέφοντας βασικές υποδομές και αναγκάζοντας να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις.

Με πληροφορίες BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υιοθέτησαν εξάχρονη με νανισμό και διαπίστωσαν ότι είναι ενήλικη- Η πρωτοφανής ιστορία που έγινε ντοκιμαντέρ

Διεθνή / Natalia Grace: Η γυναίκα με νανισμό που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε το παιδί απαντά για πρώτη φορά

Η πρωτοφανής ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ - Η δικαστική διαμάχη με την "οικογένειά" της, η αλήθεια περί ψυχοπάθειας και η απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα τη δική της εκδοχή
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ