410 χιλιάδες ευρώ στοίχισε η ιστοσελίδα της Μπρούνι

410 χιλιάδες ευρώ στοίχισε η ιστοσελίδα της Μπρούνι Facebook Twitter
0

Σε συλλογή υπογραφών προχωρούν Γάλλοι πολίτες οι οποίοι κατηγορούν την Κάρλα Μπρούνι για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και της ζητάνε να επιστρέψει το ποσό των  410.000 ευρώ που φέρεται να δαπάνησε για την κατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας του φιλανθρωπικού της ιδρύματος!

Έκθεση του Ελεγκτικού Συμβουλίου καταλόγιζε «ατασθαλίες στη διαχείριση των κονδυλίων για την επικοινωνία στο προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων την εποχή Σαρκοζί». Σύμφωνα με την έκθεση από  και τον προϋπολογισμό της προεδρίας χρηματοδοτείτο και η ιστοσελίδα του ιδρύματος της Μπρούνι που στοίχισε 330.000 ευρώ το 2011 και άλλα 80.000 το 2012.

Ήδη έχουν μαζευτεί 72 χιλιάδες υπογραφές πολιτών για την επιστροφή των χρημάτων, η ίδια η Μπρούνι ισχυρίζεται πάντως ότι τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι και πως  «όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα» και όχι «από το κράτος ή από κάποιον εκτός ιδρύματος».

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κάρλα Μπρούνι είχε δεχτεί και πάλι επικρίσεις, αυτή  τη φορά για τα δωρεάν ταξίδια της με την Air France.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ