2χρονος παρήγγειλε 31 μπέργκερ από το κινητό της μαμάς του και άφησε και γενναιόδωρο πουρμπουάρ

2χρονος παρήγγειλε 31 μπέργκερ από το κινητό της μαμάς του και άφησε και γενναιόδωρο πουρμπουάρ Facebook Twitter
0

Ένα ξεκλείδωτο κινητό και ένα παιδί είναι πάντα κακός συνδυασμός, όπως έχει δείξει η ιστορία. Μητέρα στο Τέξας των ΗΠΑ, όμως, είχε την ατυχία να το ανακαλύψει μόνη της. Ο 2χρονος γιος της εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και παρήγγειλε 31 τσίζμπεργκερ από τα McDonald's

H Kelsey Golden εργαζόταν όταν ο 2χρονος Barrett άρχισε να τραβάει το κινητό της, όπως είπε η CNN. Ο μικρός λατρεύει να βλέπει την αντανάκλασή του στην κάμερα του τηλεφώνου. 

Αυτή τη φορά, όμως, ο σκοπός του ήταν διαφορετικός. «Άρχισε να εξεργάζεται την οθόνη, το κουνούσε λες και το χέρι του ήταν τρενάκι». 

Λίγο αργότερα έλαβε μήνυμα από εφαρμογή για ηλεκτρονικές παραγγελίες φαγητού πως το πακέτο της θα αργήσει να φτάσει. Το μήνυμα τής προκάλεσε εντύπωση καθώς μερικές φορές έπαιρνε φαγητό για τα μεγαλύτερα παιδιά της, αλλά όχι εκείνη την ημέρα. 

«Ήμουν έξω με τον Barrett. Πάρκαρε ένα αυτοκίνητο και απλά αναρωτήθηκα: "Τι;". Πήγα στο αυτοκίνητο και μία γυναίκα έβγαλε μία πελώρια τσάντα από τα McDonald's με 31 τσίζμπεργκερ». 

Αρχικά πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος στην παράδοση, μετά όμως θυμήθηκε πως ο γιος της είχε το κινητό της. 

«Είδα το κινητό μου και είχε γίνει μία παραγγελία την ώρα που έπαιζε με το κινητό μου». 

Πήρε την παραγγελία αλλά επειδή κανένα μέλος της οικογένειας δεν τρώει τσίζμπεργκερ, τα προσέφερε σε όποιον τα ήθελε μέσω Facebook.

Το κόστος της παραγγελίας ήταν 91,70 δολάρια, καθώς, πλην των άλλων, ο μικρός άφησε και γενναιόδωρο πουρμπουάρ. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ