Το πρώτο διαζύγιο στη χώρα μας λόγω Facebook

Το πρώτο διαζύγιο στη χώρα μας λόγω Facebook Facebook Twitter
0

Στο διαζύγιο οδηγήθηκε ένα ζευγάρι λόγω του κρυφού λογαριασμού που διατηρούσε η σύζυγος στο Facebook. Σύμφωνα με την Espresso  ο σύζυγος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο και δικαιώθηκε, λόγω της δημιουργίας προφίλ της συζύγου στο facebook χωρίς την έγκριση του άντρα της.

Ο 40χρονος πληροφορήθηκε την ύπαρξη του λογαριασμού μέσω ενός συναδέλφου του που του είπε ότι συνομιλεί στο Facebook με μια γυναίκα που οι φωτογραφίες της μοιάζουν με την Άννα. Στην αίτηση διαζυγίου, μετά από οκτώ χρόνια γάμου, ο σύζυγος γράφει ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο εργασιακό του περιβάλλον

«Έκπληκτος διαπίστωσα ότι ήταν ή ίδια η γυναίκα μου που παρουσιαζόταν με το προφίλ της ελεύθερης για να ξεφύγει από την πλήξη που της προκαλούσαν οι συζυγικές υποχρεώσεις», όπως λέει ο ίδιος στην αίτηση διαζυγίου.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναρρώνοντας με videogames 

Τεχνητή Νοημοσύνη / Αναρρώνοντας με videogames 

H αρχιτέκτονας Χριστίνα Χρυσανθακοπούλου και η μηχανικός ήχου Ρένια Παπαθανασίου μιλούν στον Πάνο Σάκκα για την ψηφιακή μεταμόρφωση που βιώνουμε σήμερα στο πλαίσιο της σειράς Τεχνητή Νοημοσύνη που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ