Μασκ: Η εξαγορά του Twitter μπορεί να προχωρήσει με την παροχή αποδείξεων για πραγματικούς λογαριασμούς

Μασκ: Η εξαγορά του Twitter μπορεί να προχωρήσει με την παροχή αποδείξεων για πραγματικούς λογαριασμούς Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο Έλον Μασκ σημείωσε πως εάν το Twitter θα μπορούσε να παράσχει στοιχεία για τη μέθοδο δειγματοληψίας της όσον αφορά στους ψεύτικους λογαριασμούς και αποδειχθεί πως έχει δίκιο, τότε η συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της εταιρείας, θα μπορούσε να προχωρήσει με τους αρχικούς της όρους. 

Όπως είπε, ειδικότερα, εάν μπορούσε να παράσχει τη μέθοδο δειγματοληψίας 100 λογαριασμών και τον τρόπο με τον οποίο επιβεβαίωσε ότι οι λογαριασμοί είναι πραγματικοί, τότε μπορεί να γίνει η εξαγορά.

«Ωστόσο, εάν φανεί πως οι καταθέσεις τους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι ουσιωδώς ψευδείς, τότε δεν θα πρέπει» συμπλήρωσε, σε tweet του.

Το Twitter αρνήθηκε να κάνει σχόλιο σε σχετικό ερώτημα που του έκανε το Reuters.

Προ ημερών η εταιρεία απέρριψε τον ισχυρισμό του Μασκ ότι εξαπατήθηκε για να υπογράψει τη συμφωνία για την αγορά, λέγοντας ότι είναι «παράλογος». 

«Σύμφωνα με τον Μασκ, ο ίδιος - ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής πολλών εταιρειών, με συμβούλους τραπεζίτες και δικηγόρους της Wall Street - εξαπατήθηκε από το Twitter για να υπογράψει συμφωνία συγχώνευσης ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η ιστορία είναι τόσο παράλογη όσο ακούγεται» τονίστηκε.

Με πληροφορίες από Reuters

 
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκες έλεγαν πως ο εμβολιασμός κατά της Covid επηρέασε την περίοδο. Νέα έρευνα δείχνει τις δικαιώνει

Τech & Science / Γυναίκες έλεγαν πως ο εμβολιασμός κατά της Covid επηρέασε την περίοδο. Νέα έρευνα τις δικαιώνει

Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού μπορεί να αλλάξει το χρόνο που θα έρθει η περίοδος, σύμφωνα με έρευνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επίδραση ήταν προσωρινή.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ