Η "selfie" του Ζούκερμπεργκ στην εικονική Γαλλία δεν ενθουσίασε - «Σαν κακοσχεδιασμένο βιντεοπαιχνίδι»

μαρκ Facebook Twitter
0

Η τελευταία "selfie" του Μαρκ Ζούκερμπεργκ από το metaverse έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό. 

Τον Απρίλιο, ο ιδρυτής της Meta έδειξε στον κόσμο το γραφείο εικονικής πραγματικότητας που «έχει στο Horizon Worlds. Πρόκειται για μια «καθηλωτική κοινωνική εμπειρία», όπως το χαρακτήρισε όταν εγκαινιάστηκε πέρσι, και επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν, να παίζουν και να δημιουργούν μαζί σε έναν διαδικτυακό κόσμο.

Τώρα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμη για τους άνω τους 18 σε Ισπανία και Γαλλία στο πλαίσιο του σχεδίου να έρθει η εμπειρία του VR και στην Ευρώπη. 

Ο Ζούκερμπεργκ ανήρτησε μία φωτογραφία του εικονικού του εαυτού μπροστά στον Πύργο του Άιφελ, αλλά οι αντιδράσεις για την ποιότητά της και τα γραφικά ήταν πολλές και στην πλειονότητα αρνητικές. 

«Μοιάζει με Sim και η Γαλλία μοιάζει με σκηνικό από κακοσχεδιασμένο βιντεοπαιχνίδι» σχολίασε κάποιος, χαρακτηριστικά. 

«Τόσο εντυπωσιακό. Ειλικρινά, πώς μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ αυτού και του πραγματικού κόσμου;» διερωτήθηκε ένας άλλος, με άκρως σαρκαστική διάθεση. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τech & Science / Στην Αυστρία, μέσα στην έπαυλη των ανήθικων πειραμάτων σε παιδιά

Τα "παιδιά του epiphysan" είναι η ιστορία χιλιάδων παιδιών στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, εκεί που μία φρικτή επιστήμονας, ανεξέλεγκτη και τυραννική προσπάθησε να ρημάξει τη σεξουαλικότητά τους προς χάριν του (αποναζιστοποιημένου) έθνους
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM