Έρχεται το πολύ γρήγορο ίντερνετ

Έρχεται το πολύ γρήγορο ίντερνετ Facebook Twitter
3

Μέσα στους δύο επόμενους μήνες αναμένεται ότι θα μπορούν οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου να χρησιμοποιούν το πολύ γρήγορο ίντερνετ(vdsl) που θα δουλεύει με ταχύτητες οι οποίες θα φτάνουν τα 50 Mbps. Χθες η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ενέκρινε κατ' αρχήν την ταυτόχρονη διάθεση στην αγορά χονδρικής και λιανικής των υπηρεσιών VDSL με την επιφύλαξη καθορισμού των ειδικότερων όρων και προϋποθέσεων (τιμή διάθεσης κ.λπ.) στην επόμενη ολομέλεια της Αρχής την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Έθνος, η Επιτροπή ενέκρινε και τις τιμές που έχει ανακοινώσει ο ΟΤΕ και που ξεκινούν από 19,90 ευρώ/μήνα για ταχύτητες έως 30 Mbps και φτάνουν τα 29,90 για ταχύτητες μέχρι και 50 Mbps μέσω VDSL.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Οι τιμές είναι υπερβολικές. Στην Ελλάδα πλήρωνα στην Cyta κάτι περισσότερο από 35 ευρώ το μήνα (70+ το δίμηνο) για ταχύτητα 8Μbps/768Kbps. Στην Σουηδία πληρώνω περίπου 22 ευρώ για ταχύτητα 100Mbps/10Mbps.Το κακό είναι ότι για να έχεις ίντερνετ στην Ελλάδα "υποχρεούσε" να έχεις και τηλέφωνο (τηλεφωνική γραμμή). Ενώ στην ουσία είναι άχρηστο από τις στιγμή που υπάρχουν τόσα λογισμικά επικοινωνίας π.χ. Skype.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ