Ρίο: H πράσινη πισίνα έκλεισε - Αθλητές πόλο παραπονιούνται για πόνο στα μάτια

Ρίο: H πράσινη πισίνα έκλεισε - Αθλητές πόλο παραπονιούνται για πόνο στα μάτια Facebook Twitter
1

Η διάσημη-  για τους λάθος λόγους - πισίνα καταδύσεων στο Ρίο έκλεισε σήμερα καθώς εξακολουθεί να έχει πράσινο χρώμα και παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών, δεν επανήλθε ποτέ.

Οι αρμόδιοι επιμένουν πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τους αθλητές και τονίζουν πως η πισίνα είναι κλειστή για προπονήσεις προκειμένου να γίνει ευκολότερα ο καθαρισμός της. Ακόμη πάντως δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα διατεθεί και πάλι στους αθλητές.

Ωστόσο εδώ και λίγα ώρα δημοσιεύματα σε ξένα μίντια μεταδίδουν πως κάποιοι αθλητές έχουν αρχίσει να παραπονιούνται πως εμφανίστηκαν οι πρώτες παρενέργειες εξαιτίας της υπερπροσπάθειας που γίνεται να αποφευχθεί κάτι τέτοιο και στην διπλανή πισίνα πόλο. Η ομάδα των ΗΠΑ καταγγέλει πως οι διοργανωτές ρίχνουν υπερβολικό χλώριο στην πισίνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν καν να δουν μέσα στο νερό και να επηρεάζονται οι αγωνιστικές τους επιδόσεις. Ούγγρος παίχτης αναφέρει πως τα μάτια του πονάνε από το πολύ χλώριο και εκπρόσωποι ομάδων εκφράζουν ανησυχία για τα χημικά που ρίχνονται στην πισίνα τους που συνορεύει με την πράσινη των καταδύσεων.

Την ίδια ώρα ένας αθλητής πόλο της Γερμανίας αναφέρει πως υπάρχει έντονη δυσοσμία στην πισίνα ενώ και ένας Αυστραλός παίχτης παραπονέθηκε για τσούξιμο στα μάτια του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Αθλητισμός / Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Τώρα το επίθετό μου το ξέρει όλος ο κόσμος»

Η δρομέας που τον Αύγουστο έγραψε ιστορία κατακτώντας double χρυσών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου είχε μια μακρά διαδρομή, γεμάτη ιδρώτα και προκλήσεις, απώλειες, χωρισμούς και ανταμώματα, αλλά και πολλή αγάπη. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ