Οπαδική ντροπή - Χυδαία προσβολή του νεκρού Εμιλιάνο Σάλα

Οπαδική ντροπή - Χυδαία προσβολή του νεκρού Εμιλιάνο Σάλα Facebook Twitter
1

Έρευνα της αστυνομία προκάλεσε χυδαία κίνηση προσβολής του νεκρού Εμιλιάνο Σάλα που φέρεται να έγινε από οπαδούς της Σουόνσι.

Θέλοντας να προκαλέσουν με μακάβριο τρόπο τους οπαδούς της Κάρντιφ, χρησιμοποίησαν το όνομα του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα για να τυπώσουν αεροπορικές κάρτες επιβίβασης. Οι εικόνες μοιράστηκαν στο διαδίκτυο.

Εκτός από την αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, η κίνηση αυτή προκάλεσε την καταδίκη της διοίκησης της Σουόνσι, που εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως οι εμπνευστές της μακάβριας αυτής πρόκλησης αναζητούνται για να τους επιβληθούν ποινικές κυρώσεις. «Η εικόνα είναι ντροπιαστική και δεν εκφράζει ούτε την ομάδα μας, αλλά ούτε και τους υποστηρικτές της», ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Εμιλιάνο Σάλα, έχασε την ζωή του μαζί με τον πιλότο του αεροσκάφους που τον μετέφερε τον περασμένο Ιανουάριο για να γίνει δεκτός στην Κάρντιφ μετά την μεταγραφή του από την Ναντ.

Το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής στο Liberty Stadium και οι οπαδοί των «κύκνων» υποδέχονται την Κάρντιφ με το συμβάν αυτό να στιγματίζει τον αγώνα. Η αστυνομία έχει καλέσει τον κόσμο να μην μοιράζεται την εικόνα στα σόσιαλ μίντια καθώς μπορεί έτσι να διαπράττουν αδίκημα, μEταδίδει το BBC.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ