Ο Ολυμπιονίκης Τομ Ντέιλι βγάζει βιβλίο για το πλέξιμο

Ο Ολυμπιονίκης Τομ Ντάλεϊ βγάζει βιβλίο για το πλέξιμο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η αγάπη του Τομ Ντέιλι για το πλέξιμο είναι γνωστή. Τώρα, ο Βρετανός Ολυμπιονίκης των καταδύσεων θα βγάλει και βιβλίο για αυτό το χόμπι του. 

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, ο Ντέιλι είχε γίνει viral χάρη στην αγάπη του στο πλέξιμο. Είχε πάει να παρακολουθήσει τελικούς καταδύσεων μαζί με τις βελόνες του και έπλεκε στις κερκίδες. 

«Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι», είχε αποκαλύψει τότε αναφερόμενος στο πόσο συνέβαλε το χόμπι του στην ψυχολογία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ είχε πλέξει και μια θήκη για το χρυσό μετάλλιό του. 

Τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγους μήνες αργότερα ο 28χρονος- που έχει και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram για τις δημιουργίες του- κυκλοφόρησε τη δική του σειρά με πλεχτά. 

Τώρα, σειρά παίρνει το βιβλίο για το πλέξιμο, με τίτλο «Made With Love», που θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

«Δεν είναι μυστικό ότι έχω μανία με το πλέξιμο. Για εμένα είναι διασκεδαστικό, δημιουργικό και ποτέ δεν αποτυγχάνει να ηρεμήσει το μυαλό μου… πραγματικά προσφέρει κάτι για τον καθένα», ανέφερε ο Ντέιλι σε βίντεο στο Instagram ανακοινώνοντας ότι θα βγάλει βιβλίο. Σε αυτό, μοιράζεται «όλες τις συμβουλές, τα τρικ και τις τεχνικές», αλλά και «30 αποκλειστικά σχέδια». 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ