Ντόρτμουντ: Κακοήθης ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ- Αφαιρέθηκε από τον όρχι του

Ντόρτμουντ: Κακοήθης ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ- Αφαιρέθηκε από τον όρχι του Facebook Twitter
Φωτ: Sébastien Haller/ Instagram
0

Για αρκετούς μήνες εκτός των αγώνων της Ντόρτμουντ θα μείνει ο Σεμπαστιάν Αλέ, καθώς η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα γνωστοποίησε ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Και αυτό γιατί οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν στον όγκο που αφαιρέθηκε από τον όρχι του 28χρονου ποδοσφαιριστή έδειξαν ότι είναι κακοήθης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε επέμβαση, καθώς ο όγκος ανακαλύφθηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας της Μπορούσια.

«Ο Σεμπαστιάν θα λάβει τώρα την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Οι πιθανότητες ανάρρωσης είναι πολύ καλές. Ευχόμαστε σ' αυτόν και την οικογένειά του πολλή δύναμη κι αισιοδοξία και οι σκέψεις μας είναι μαζί του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

Από την πλευρά του, ο γερμανικός σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι δεν θα αποκαλύψει άλλες ιατρικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη θεραπεία του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Αθλητισμός / Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Τώρα το επίθετό μου το ξέρει όλος ο κόσμος»

Η δρομέας που τον Αύγουστο έγραψε ιστορία κατακτώντας double χρυσών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου είχε μια μακρά διαδρομή, γεμάτη ιδρώτα και προκλήσεις, απώλειες, χωρισμούς και ανταμώματα, αλλά και πολλή αγάπη. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ