Ανίτα Αλβάρεζ: «Όλα έγιναν μαύρα» -Η αθλήτρια που λιποθύμησε στην πισίνα περιγράφει όσα έγιναν

Ανίτα Αλβάρεζ: Όλα έγιναν μαύρα -Η αθλήτρια που λιποθύμησε στην πισίνα περιγράφει όσα έγιναν Facebook Twitter
Φωτ: Photo by Nikola Krstic/MB Media/Getty Images
0

Η Ανίτα Αλβάρεζ σόκαρε τον πλανήτη μετά την λιποθυμία της μέσα στο νερό λίγο το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Οι φωτογραφίες από τη δραματική διάσωση της Αμερικανίδας αθλήτριας από τον πάτο της πισίνας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, συγκλονίζοντας.

Η Ανίτα Αλβάρεζ, λίγες ώρες μετά το συμβάν, μίλησε στο NBC για τα όσα πέρασε. «Θυμάμαι ότι ένιωθα ότι ήταν μια πραγματικά υπέροχη παράσταση», δήλωσε στο NBC Nightly News, προσθέτοντας ότι ζούσε τη στιγμή, νιώθοντας περήφανη.

Όπως αναφέρει, στη συνέχεια, άρχισε να μην αισθάνεται καλά. «Άρχισα να νιώθω λίγο μούδιασμα στα δάχτυλά μου και μετά ειλικρινά, όλα έγιναν κάπως μαύρα και αυτό ήταν», είπε. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», τόνισε.

Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες, η Αλβάρεζ φαίνεται στον πάτο της πισίνας αναίσθητη και την προπονήτριά της Άντρεα Φουέντες να την βγάζει στην επιφάνεια.

Η προπονήτρια περιγράφοντας τη στιγμή θυμάται ότι ο χρόνος έμοιαζε να κυλά αργά. 

«Είμαι ευγνώμων που την έχω προπονήτρια», είπε η Αλβάρεζ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλβάρεζ σώθηκε από την προπονήτριά της, καθώς η Φουέντες την είχε σώσει από λιποθυμία και πέρυσι στην Ισπανία.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ