Τσίπρας: Ο Καπουτζίδης έχει δίκιο – Ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους

Τσίπρας: Ο Καπουτζίδης έχει δίκιο – Ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Με αφορμή ομιλία του σεναριογράφου, Γιώργου Καπουτζίδη όπου αναφέρθηκε στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι «στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους».

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει δίκιο. Κανένας πολίτης δεν πρέπει να έχει λιγότερα δικαιώματα. Τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλου. Είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν. Στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους» γράφει ο κ. Τσίπρας στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καπουτζίδης σε ομιλία του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού - ταυτότητας και έκφρασης φύλου του υπουργείου Δικαιοσύνης, έθεσε σειρά ερωτημάτων απευθυνόμενος και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Για ποιο λόγο, αυτό μόνο απαντήστε μου, για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄ αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, θα τη δεχτώ την απάντηση, αλλά αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι κάτι έχει κάνει λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα», είπε σε σημείο της ομιλίας του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ